For et par måneder siden fik jeg lyst til asiatisk mad, og derfor gik jeg ud og købte en pakke risnudler. Rent konsistensmæssigt er de en smule mere klistrede end pasta, og selvom smagen ikke er helt den samme, så fungerer det faktisk rigtig godt som substitut. Foreløbigt har jeg kun prøvet de mellemtynde, men kunne se på Santa Marias hjemmeside at de også har en endnu bredere udgave, lavet på råris. Det lyder også lækkert, så dem skal jeg se om jeg kan få fat i - så skal jeg nok vende tilbage med en opskrift, når jeg har afprøvet dem! Indtil da, kan I læse om dem her - samt få tips til opskrifter, hvori de kan bruges.
onsdag den 19. marts 2014
PASTA PÅ FODMAP
For et par måneder siden fik jeg lyst til asiatisk mad, og derfor gik jeg ud og købte en pakke risnudler. Rent konsistensmæssigt er de en smule mere klistrede end pasta, og selvom smagen ikke er helt den samme, så fungerer det faktisk rigtig godt som substitut. Foreløbigt har jeg kun prøvet de mellemtynde, men kunne se på Santa Marias hjemmeside at de også har en endnu bredere udgave, lavet på råris. Det lyder også lækkert, så dem skal jeg se om jeg kan få fat i - så skal jeg nok vende tilbage med en opskrift, når jeg har afprøvet dem! Indtil da, kan I læse om dem her - samt få tips til opskrifter, hvori de kan bruges.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar